## BAUN Annual Conference 2023



UROLOGICAL NURSING - A WORLD OF OPPORTUNITY

ACC, Liverpool
19-21 November
baun.co.uk #BAUN23

## **Consolidation Urodynamics Course**

sponsored by





## Sunday 19th November 2023

Room 12, ACC, Liverpool

09.45	REGISTRATION & ARRIVAL REFRESHMENTS – Served in Level 3 Foyer
10.00	Welcome & Introduction – 15 mins
	Aims of Workshop
	Laura Thomas – Clinical Scientist, Bristol Urological Institute
10.15	Quality Control in Urodynamics - 45 mins
	Andrew Gammie – Senior Clinical Scientist, Bristol Urological Institute
11:00	MORNING REFRESHMENT BREAK – Served in Level 3 Foyer
11.15	Consolidation of urodynamic practice - 30 mins
	Andrew Gammie – Senior Clinical Scientist, Bristol Urological Institute
11.30	Urodynamic Questions, Interpretations and Reports – 30 mins
	Laura Thomas – Clinical Scientist, Bristol Urological Institute
12.15	LUNCH BREAK – Served in Level 3 Foyer
13.00	Equipment – Practical Issues including Trouble shooting and artefacts – 120 mins
	Andrew Gammie – Senior Clinical Scientist, Bristol Urological Institute
	Laura Thomas – Clinical Scientist, Bristol Urological Institute
15.00	Connie Chew – Urodynamic Nurse, Bristol Urological Institute, Southmead Hospital
15:00	AFTERNOON REFRESHMENT BREAK – Served in Level 3 Foyer
15.15	Case Discussions (75 mins)
	Andrew Gammie – Senior Clinical Scientist, Bristol Urological Institute
	Laura Thomas – Clinical Scientist, Bristol Urological Institute
16.20	Connie Chew – Urodynamic Nurse, Bristol Urological Institute, Southmead Hospital
16.30	Any other questions – Delegates invited to suggest beforehand (20 mins)
16.50	All Faculty Summary of the Day / Evaluation Forms (10 mins)
17.00	CLOSE
17.00	CLOSE