RWAus Academic Symposium 2024 – Preliminary Schedule

Time	Allotted Time	Presenter		Торіс
8:30am	10 Minutes	Associate Professor Amy T Matthews	Introduction	Housekeeping
8:40am	60 Minutes (45 Minute talk + 15 mins Q&A)	Professor Hsu- Ming Teo	Keynote	The Australian Convict Romance Novel: Narrating reparative histories of social and sexual justice for "Damned Whores"
9:40am	20 Minutes (15 min talk + 5 mins Q&A)	Dr Jodi McAlister	Paper	Bad Romance: The Core Tropes of the Bonkbuster
10:00am	30 Minutes	Morning Tea		
10:30am	20 Minutes (15 min talk + 5 mins Q&A)	Melanie Saward	Paper	Where are all the Blakfullas?
10:50am	20 Minutes (15 min talk + 5 mins Q&A)	Justina Ashman	Paper	Queering Romance Tropes
11:10am	20 Minutes (15 min talk + 5 mins Q&A)	Sreepurna Datta	Paper	The Arranged Marriage Trope in South Asian Diasporic Romance Fiction
11:30am	20 Minutes (15 min talk + 5 mins Q&A)	Lucy Rouse	Paper	A Real Bad Boy: How Colleen Hoover's It Ends with Us Exploits Romance Tropes
12:00pm	45 Minutes	Lunch		

12:45pm	60 Minutes	Rebecca Stokes	Roundtable	Tales of Romance: Insights from 40-word romantic stories
1:45pm	20 Mins (15 min talk + 5 mins Q&A)	Bee Jamieson	Paper	Masculinity in Sports Romance
2:05pm	20 Mins (15 min talk + 5 mins Q&A)	Abby Guy	Paper	Cinnamon Roll Heroes
2:25pm	20 Mins (15 min talk + 5 mins Q&A)	Lauren O'Mahony	Paper	Reading the Romance in Australia: ARRA survey data (2009- 2023) and the practices of Australian romance readers
2:45pm	15 mins	GoodBye		
3:00pm		End of Day		