

RANZCOG Symposium Diplomates Days Saturday 26th February 2022

Draft Program

GYNAECOLOGY DAY

Proposed Time	Duration	Proposed Topic	Proposed Speaker
8:45 – 9:00	15 mins	Welcome Overview of day/ housekeeping	President Diplomates Committee Chair
9:00 – 9:45	45 mins	Clinical rejuvenation and Brushing up our Skills	Dr Dipanker Chabroborty
9:45 – 10:30	45 mins	Perimenopausal Contraception	TBC
10.30 – 10.50	20 mins	Morning tea	
10:50 – 11.35	45 mins	Carrier Screening	Dr Lyn Townsend
11.35 – 12.10	45 mins	Vulvovaginal Dermatology	TBC
12:10-12:50	50 mins	Lunch	
12.50 – 13.35	45 mins	Menopause Management Update	TBC
13:35 – 14.10	45 mins	Persistent Pelvic Pain	Dr Marilla Druitt
14.10 – 15.00	50 mins	Panel discussion	TBC
		Gender diversity and LGBTQI inclusivity in the management of gynaecological health	
15.00 – 15:05	5 mins	Close Day	Diplomates Committee Chair